OFFCOURSE '23-102

Welkom op offcourse.nl

WORKshops Leiderschap post corona

Voor veel mensen zal er weinig veranderen na de pandemie, voor heel veel mensen echter wel. Ander beleid, andere verwachtingen en andere vrijheden vragen om een andere benadering.
Wat blijft zijn de wederzijdse verantwoordelijkheden van werkgever en medewerker. De juiste aandacht is de investering aan de voorkant meer dan waard: het levert een materiele en immateriële winst op aan de achterkant.

WORKshop: Contact in hybride tijdperk

In deze tijden van hybride werken ontstaat er afstand tussen de organisatie en de medewerkers. De ene medewerker vindt het heerlijk en de andere mist het kantoor. Het goede nieuws is: als organisatie heeft u invloed op deze situatie!
Maar hoe overbrugt u de afstand en blijft u nog steeds oog houden voor werken met de menselijke maat. Tijdens deze workshop kijken we naar aspecten in de communicatie die te maken hebben met in contact zijn en aanvoelingsvermogen. In deze interactieve workshop krijgt u eerste inzichten vanuit de psychologie en gedragswetenschap om u op weg te helpen met uw ontwikkeling.  

WORKshop: Management vs leiderschap

Bent u de hele dag bezig met brandjes blussen? Werkt u bij de brandweer of bent u leidinggevende? De hectiek van de dag trekt u vaak de vloer op en wij gunnen het u om even uit te zoomen en te kijken naar uw leiderschap. Daarbij kunt u kijken naar de verschillen tussen management en leiderschap. Wat kenmerkt u in uw rol? U kuny handelen vanuit vertrouwen of juist vanuit wantrouwen. Deels thuiswerken vermindert het zicht op je teamleden, hoe bent u in staat de medewerkers deze verantwoordelijkheid te gunnen? Door middel van interactieve opdrachten komt u tot ontdekking hoe uw verantwoordelijkheid om de hoek komt kijken.

WORKshop: Strategie

Welke richting gaat de organisatie op in de toekomst en hoe baant u het pad naar dat doel? De keuze in hybride werken zal een effect hebben op de cultuur en de borging hiervan. Hoe u beslissingen neemt onder druk zegt iets over de strategische aanleg binnen uw rol als leidinggevende. Blijft u kalm en oordeelvaardig of reageert u op impulsen en snel schakelen? En op basis van welk aspect kunt u komen tot een oordeel? Deze workshop zet u aan het denken en maakt u vooral bewust van uw eigen onbewuste strategische aanleg.

WORKshop: Zakelijkheid

Stel u staat voor de keuze: investeren in de kwaliteit van thuiswerken of juist investeren in de binding van het team.

De zaken goed op orde hebben, iets wat we allemaal het liefste zouden willen. Het begint met waarde toe te kennen aan de dingen die u belangrijk vindt. Wat betekent zakelijk voor u? Hoe versterk ik mijn zakelijkheid en word ik meer resultaatgericht? Hoe houd ik overzicht op het resultaat en waar stuur ik op? Het resultaat van deze training zal bewustwording zijn in uw eigen ontwikkelpotentieel.   

Wilt u meer informatie?

Onze trainingen

Volg je het gebaande pad of volg je het pad wat jou het beste past?

OFFCOURSE '23-65

Verzuim

Verzuim is een onderwerp waar veel over gesproken wordt binnen organisaties, wij willen er niet over praten maar er wat aan doen! Waar ligt je invloed en hoe kun je verzuim voorkomen en reduceren? 
OFFCOURSE '23-41 banner 1

Leiderschap

Goed leiderschap is gebaseerd op vier fundamentele aspecten van een organisatie: de menselijke maat, zakelijkheid, innovatiestrategie en duurzaamheid. Op basis van deze fundamenten bieden wij trainingen en trajecten aan. 
OFFCOURSE '23-75 banner 1

Open inschrijvingen

Wilt u zich ontwikkelen op het gebied van gesprekstechnieken en sparren met leidinggevenden van andere organisaties? Dat bieden we aan via onze open inschrijvingen.