OFFCOURSE '23-96 banner 1

Welkom op offcourse.nl

Efficiënte gespreksvoering

Bijzonder he, hoe sommige presentatoren binnen enkele minuten een diepe emotie kunnen ontrafelen op een luchthaven. Zelf denken we vaak heel empathisch te zijn en goed te kunnen luisteren. Maar vaak blijkt dat er aannames worden gedaan uit de beste intenties, of dat we oplossingen aandragen die helemaal niet relevant zijn. Hierdoor kom je vaak heel weinig van heel veel te weten, terwijl je heel veel wil weten over een specifiek onderwerp, bijvoorbeeld het achterliggende verhaal en hoe mensen ergens mee omgaan.

Ben je nieuwsgierig hoe je een efficiënt gesprek voert waarbij je empathisch luistert, aan kan sluiten bij de emotie en die diepte kan opzoeken zonder een oplossing aan te dragen? Volg dan deze training en duik mee de diepte in!

Deze training is voor veel gesprekken van toepassing: sollicitaties, begeleiding van medewerkers, verzuim, vertrouwens kwesties, iemand beter leren kennen.

 

Doelgroep: leidinggevenden, HR

Leerdoel: Effectief een boodschap communiceren die aansluit bij de context, inhoud en interactie zodat er efficiëntie kan ontstaan.

Duur: 5 uur

Investering: vanaf €2495,-