Column Justin OffCourse-wedstrijd doen

Welkom op offcourse.nl

Regio: landelijk

Trainer

Durf jij buiten de standaard denkkaders te denken? Heb jij een gezonde dosis lef en wil jij organisaties en medewerkers nieuwe inzichten geven? Dan ben jij bij OffCourse aan het juiste adres!

OffCourse is het label van de paraDIGMA groep dat zich specialiseert op het gebied van training en ontwikkeling. Wij hebben een eigenzinnige kijk want we geloven niet in het simpelweg aanleren van vaardigheden. Wij kijken liever naar wat het individu, team of de organisatie nodig heeft om te ontwikkelen.Wij trainen midden en hoger management van organisaties op het gebied van o.a. leiderschap & gesprekstechnieken.

Ben jij bewust van je eigen coping strategie en ben jij in staat om je kwetsbaar op te stellen? Durf jij kritisch te zijn naar jezelf en naar een ander? En heb jij lef om anderen aan te spreken? Reageer dan op deze vacature. Wij zijn benieuwd naar wie jij echt bent in je rol als trainer! 

Jouw rol als trainer

Als ervaren trainer nemen wij je mee in de wereld van arbeid & gezondheid. Je krijgt te maken met diverse onderwerpen die zich richten op het voeren van het ‘goede gesprek’ en een bijdrage leveren aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers en organisaties. Onvoorwaardelijk ben jij in staat om met je hart en ziel te bouwen aan de menselijke maat binnen diverse organisaties. Fungeren in een snel groeiend en dynamische omgeving is jouw op het lijf geschreven. Je neemt je vakinhoudelijke kennis mee, je durft een sprong in het diepe te wagen en draagt zorg voor een vruchtbare training.

Jouw werkdag is veelzijdig en elke dag is weer anders. Je bent als trainer bij verschillende trainingen en bij uiteenlopende klanten door het hele land aanwezig. Als trainer draag je bij aan het bewust worden en ontwikkelen van kwaliteiten. Het durven aanspreken op, kritisch kunnen zijn en het in bezit zijn van een (zelf)reflecterend vermogen zijn één van de belangrijkste competenties in de functie van trainer. Niet geheel onbelangrijk is hierin ook het helder kunnen verwoorden en teruggeven van kwaliteiten en valkuilen aan de deelnemers van de betreffende training.

Je werkt nauw samen met de trainers en acteurs van je team om de kwaliteit van de training te borgen en zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de behoeftes van de klant.

Het aantrekkelijke in de rol van trainer bij OffCourse is dat je niet kunt ontsnappen aan je eigen ontwikkeling. Immers dragen wij zorg voor de ontwikkeling van onze klanten maar ook voor onszelf. Je zal jezelf beter leren kennen en met plezier samen in het team werken aan je eigen persoonlijke ontwikkeling, er is ruimte om te groeien en je creativiteit op vele manieren in te zetten.

Wat breng je mee?

Je bent echt een mensen-mens, een goede luisteraar en wil een bijdrage leveren aan het creëren van bewustzijn en inzicht geven in de ontwikkeling van mensen. Kortom je wil mensen helpen bloeien door te groeien.

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring als trainer (minimaal 3 jaar);
 • Houd je niet vast aan standaardprocedures en protocollen, maar denkt juist out-of-the-box;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar (vereiste).

Daarnaast:

 • Heb je een gezonde dosis lef en ben je enthousiast;
 • Heb je doorzettingsvermogen en ben je ondernemend;
 • Ben je stressbestendig, wendbaar, sociaal en dynamisch;
 • Durf je confrontaties aan te gaan en kritisch te zijn naar deelnemers;
 • Heb je uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Heb je een representatieve uitstraling;
 • Heb je een samenwerkingsgerichte instelling.

Wij hebben wij jou te bieden:

Je krijgt veel vrijheid, verantwoordelijkheid en je komt in een gezellig team van trainers en acteurs terecht. Daarnaast bieden wij:

 • Een passend salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • Alle benodigde middelen om je functie zo goed mogelijk te kunnen uitoefenen (leaseauto, laptop en mobiele telefoon);
 • Een uitdagende functie in een ambitieuze werkomgeving;
 • Volop mogelijkheden om je talenten verder te ontwikkelen door deel te nemen aan diverse projecten en door te groeien #Carriereshift;
 • Verbinding met de medewerkers staat bij ons centraal dit bieden wij aan door middel van inspirerende webinars, sportieve challenges en vrijdagmiddagborrels.

Wie zijn wij?

OffCourse is onderdeel van de paraDIGMA groep.  de moedermaatschappij met meerdere opererende labels, gespecialiseerd in duurzame inzetbaarheid. De labels van paraDIGMA groep werken nauw met elkaar samen. Met 900+ geweldige collega’s maken we het verschil op gebied van mens, werk en gezondheid door heel Nederland. Wij zijn ondernemend, hebben passie voor wat we doen, stimuleren anders denken en geven vrijheid om jouw eigen pad te volgen.

OffCourse is het trainings- en ontwikkelcentrum van paraDIGMA groep en geeft inzicht in de persoonlijke kwaliteiten en opgesloten valkuilen van medewerkers om deze beter te kunnen benutten of juist kenbaar te maken. Wij geloven niet in het aanleren van simpelweg vaardigheden, maar kijken liever naar wat de persoon of de organisatie nodig heeft om te ontwikkelen.

Solliciteren?

Heb jij interesse in deze functie als trainer? Vul onderstaand sollicitatieformulier in zijn geheel in, aangevuld met CV en motivatiebrief. Voor vragen kunt u ook contact opnemen met Laura Klaassen Laura.Klaassen@offcourse.nl  Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure

 

Solliciteer op deze functie

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.