Samen met paraDIGMA groep maken we het verschil

OffCourse is onderdeel van paraDIGMA groep: een trendsettende en innovatieve groep van samenwerkende bedrijven met kennis en expertise op alle deelgebieden van Duurzame Inzetbaarheid.

Onze aanpak kenmerkt zich als mensgericht, anders denkend, vakbekwaam en gedreven, maar bovenal resultaatgericht. Omdat geen organisatie of mens hetzelfde is en zowel de markt als uw organisatie voortdurend veranderen, zijn onze diensten altijd op maat en flexibel! De naam OffCourse staat dan ook voor het pad dat jij kiest, het eigen pad dat je bewandelt en het nét even anders aanpakken. Buiten de lijntjes denken én doen, dat is wat OffCourse kenmerkt.

OffCourse is onderdeel van paraDIGMA groep: een innovatieve en trendsettende groep van samenwerkende bedrijven met expertise op alle deelgebieden van Duurzame Inzetbaarheid. Van oplossingen voor verzuim, vitaliteitsbeleid of strategisch personeelsbeleid tot re-integratievraagstukken, psychische- of fysieke begeleiding en opleiding en ontwikkeling. Want voor dit soort vraagstukken wilt u natuurlijk het beste voor uw organisatie en medewerkers.