Maak kennis met het team van OffCourse!

Laura Vos
Operationeel Directeur

Mijn overtuiging is dat je het beste uit mensen kan halen door de mens echt te zien en te horen.

Jordy Kadmaijer
Trainer & Acteur

Als trainingsacteur daag ik anderen uit om eens in je valkuil te stappen, zodat ze weten waar die valkuil op de loer ligt.

Justin van Kampen
Trainer & Acteur

Ik ben een vernieuwer en een creatieve denker. Naast trainingsacteur en opleider, ontwikkel ik ook trainingen voor OffCourse.

Nienke Kremers
Trainer

Als mens en professional geloof ik dat door aandacht de wereld menselijker wordt. Alles wat ik doe, doe ik vanuit aandacht en verbondenheid waarbij eerlijk- en evenwaardigheid randvoorwaardelijk zijn.

Dominique Seedorf
Trainer

Als trainer ben ik coachend, betrokken en enthousiast.

Shaquille Deekman
Trainer

Als trainer krijg ik energie van mensen in hun kracht zetten. Vanuit mijn vakkennis en eigen ervaring wil ik mensen uitdagen eens anders naar situaties en valkuilen te kijken. Deze passie kent ook een zijde waarin ik te veel bezig ben met aanpassen aan ‘de ander’ en daarin de lat onredelijk hoog kan leggen voor mijzelf.

Yalou Reinderts
Trainer & Acteur

Humor en oprechte interesse in de mens staan hoog op mijn lijstje. In mijn rol als trainingsacteur vind ik het daarom ook belangrijk om je op je gemak te stellen.

Esmee de Kruijf
Planner

Met veel plezier ga ik samen met u aan de slag om de perfecte trainingen te plannen! Niets is te gek en ik denk graag met u mee.