OFFCOURSE '23-15 banner 1

Welkom op offcourse.nl

Motiverende gesprekstechnieken

Veranderen dwing je niet af, hoe makkelijk dat ook zou zijn. Veel moeilijker is de autonomie geven en de verantwoordelijkheid voor verandering bij de ander te laten. Tijdens deze training werken we met een samenwerkingsgerichte gesprekstechniek waarin je op zoek gaat naar de intrinsieke motivatie en bereidheid tot verandering.

Wilt u meer informatie?

Onze trainingen

Volg je het gebaande pad of volg je het pad wat jou het beste past?

OFFCOURSE '23-65

Verzuim

Verzuim is een onderwerp waar veel over gesproken wordt binnen organisaties, wij willen er niet over praten maar er wat aan doen! Waar ligt je invloed en hoe kun je verzuim voorkomen en reduceren? 
OFFCOURSE '23-41 banner 1

Leiderschap

Goed leiderschap is gebaseerd op vier fundamentele aspecten van een organisatie: de menselijke maat, zakelijkheid, innovatiestrategie en duurzaamheid. Op basis van deze fundamenten bieden wij trainingen en trajecten aan. 
OFFCOURSE '23-59 banner 1

Gedragsontwikkeling

Als mens worden we gevormd door onze opvoeding, ervaringen in ons leven, milieu, samenleving en ook organisatie cultuur. Deze invloed is groter dan je wellicht denkt…
OFFCOURSE '23-21 banner 1

Generaties

De babyboomers, Gen X, pragmaten, Gen Y en Z… Ze zijn momenteel allemaal te vinden op de werkvloer. Wat zijn de kenmerken, valkuilen en hoe verbindt je ze?