OFFCOURSE '23-75 banner 1

Welkom op offcourse.nl

Medewerkers Sessies

Zijn medewerkers binnen de organisatie nog niet bekend met het verzuimbeleid? Ontstaat er discussie wanneer het onderwerp verzuim om de hoek komt kijken? Voelen medewerkers zich niet gehoord wanneer er verwacht wordt om in mogelijkheden te denken? Dan kan een medewerker sessie wat toevoegen om de neuzen dezelfde kant op te krijgen. Een gezamenlijke verantwoordelijkheid is immers een basis voor een goede re-integratie.

Wilt u meer informatie?

Onze trainingen

Volg je het gebaande pad of volg je het pad wat jou het beste past?

OFFCOURSE '23-65

Verzuim

Verzuim is een onderwerp waar veel over gesproken wordt binnen organisaties, wij willen er niet over praten maar er wat aan doen! Waar ligt je invloed en hoe kun je verzuim voorkomen en reduceren? 
OFFCOURSE '23-41 banner 1

Leiderschap

Goed leiderschap is gebaseerd op vier fundamentele aspecten van een organisatie: de menselijke maat, zakelijkheid, innovatiestrategie en duurzaamheid. Op basis van deze fundamenten bieden wij trainingen en trajecten aan. 
OFFCOURSE '23-75 banner 1

Open inschrijvingen

Wilt u zich ontwikkelen op het gebied van gesprekstechnieken en sparren met leidinggevenden van andere organisaties? Dat bieden we aan via onze open inschrijvingen.